iPad Pro reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPad Pro reparatie

De iPad Pro van Apple is ontzettend populair en het is dan ook niet gek dat de iPad Pro en andere varianten van de iPad wereldwijd massaal worden gebruikt als het om tablets gaat. De producten van Apple zijn in veel huishoudens en bij veel bedrijven niet meer weg te denken. Apple heeft ontzettend veel verschillende modellen op de markt gebracht met ieder zijn eigen specificaties. Als je zelf weleens met een iPad of iPad Pro hebt gewerkt dan weet je hoe gebruiksvriendelijk deze werken en dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Er bestaat natuurlijk altijd een kans dat er iets mis gaat met de iPad of dat er schade aan de iPad pro is ontstaan. Reparatie is dan vaak een oplossing. Mocht jij problemen hebben met je iPad Pro dan kunnen wij bij Jan Gorter Reparatie & Service je verder helpen. Veelvoorkomend probleem is een slechte werking van de batterij. Een andere reparatie die we voor veel iPads moeten uitvoeren is een reparatie aan het scherm. De iPad Pro is een keer gevallen en heeft hierdoor barsten in het scherm opgelopen. Of misschien zie je geen barsten in het scherm maar vertoont het scherm wel strepen of vlekken. Wat het probleem met jouw iPad Pro ook is, we helpen je graag. We zullen altijd op zoek gaan naar de best passende oplossing voor jou.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Service

Reparatie van iPad Pro in 24 uur

Hoe het probleem met jouw iPad Pro is ontstaan? Het kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben waardoor een iPad kapot gaat. Problemen met de batterij kunnen te maken hebben met overmatig gebruik of het gebruiken van een verkeerde oplader. Een barst in het scherm komt in veel gevallen door het laten vallen van de iPad Pro. Wanneer deze problemen zich voordoen met jouw tablet wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Wij bieden een 24 uurs service aan. Jouw iPad Pro kan binnen 24 uur hersteld zijn. Uiteraard is de reparatieduur afhankelijk van het probleem dat de iPad heeft. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zakelijk

iPad Pro zakelijk gebruik

We kunnen ons goed voorstellen dat jij de iPad Pro zakelijk gebruikt. Misschien werk je wel in de zorg en worden de gegevens van patiënten of cliënten bijgehouden op een iPad Pro. Verder is een iPad Pro ook in het bedrijfsleven en op scholen een geliefd device. Gebruik je bij jou op school of op de zaak een iPad of misschien wel meerdere iPads? Het kan gebeuren dat er mankementen optreden bij meerdere devices tegelijk. Speciaal voor de zakelijke markt hebben we aangepaste condities. Informeer vrijblijvend naar de geldende voorwaarden of bekijk onze zakelijke pagina.

Heb je problemen met je iPad Pro en heb je vandaag nog een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op, we zijn jouw vakspecialist op het gebied van reparaties aan Apple producten.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.