iPad mini reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPad mini reparatie

Een ongeluk is zo gebeurd met een iPad mini. Heb jij jouw iPad mini laten vallen en zit er een barst in het scherm? Heb je last van waterschade? Of loopt de batterij van jouw iPad mini snel leeg? Wees dan gerust. Jan Gorter iPhone Reparatie & Service repareert jouw iPad uit de iPad mini serie snel en vakkundig. In onze serviceruimte in Hengelo is alle apparatuur aanwezig om jouw iPad op professionele wijze te repareren. Jan Gorter gebruikt uitsluitend 100% originele onderdelen van Apple. Zo behoudt jouw iPad mini ook na de reparatie de kwaliteit die jij gewend bent. Bij Jan Gorter profiteer jij bovendien van het ‘no cure, no pay’ principe. Breng jij jouw iPad mini langs voor een reparatie, maar kunnen wij het defect niet oplossen? Dan betaal je bij ons helemaal niets!

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

iPad mini laten repareren

Je wil jouw iPad mini natuurlijk niet lang kwijt zijn als je deze laat repareren. Jan Gorter iPhone Reparatie & Service verhelpt het defect aan jouw iPad mini daarom zo spoedig mogelijk. Veel reparaties aan de iPad mini zijn zelfs al binnen 24 uur uitgevoerd in onze serviceruimte in Hengelo. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van het defect aan jouw iPad. Mocht een reparatie iets langer duren, dan laten wij jou dit direct weten. Wil je weten wat een iPad mini reparatie kost? Bekijk dan de actuele prijslijst op onze website. Op de originele Apple onderdelen die Jan Gorter gebruikt zit altijd 6 maanden garantie. Mocht een iPad mini onderdeel onverhoopt een defect bevatten, dan vervangen wij dit onderdeel uiteraard kosteloos. Jan Gorter staat niet voor niets bekend om de uitstekende kwaliteit en service.

Service

Vakkundige iPad mini reparatie

Jan Gorter beschikt over een reparatieservice die speciaal gericht is op zakelijke klanten. Binnen organisaties worden tegenwoordig veel iPad mini’s ingezet, zodat personeel overal kan werken. Helaas zorgt dit er ook voor dat er regelmatig ongelukken gebeuren met deze compacte Apple tablets. Een grote barst in het scherm oogt uiteraard niet professioneel. Wilt u als organisatie meerdere iPad mini’s tegelijk laten repareren? Vraag dan naar onze voorwaarden speciaal voor zakelijke klanten. Jan Gorter iPhone Reparatie & Service zorgt er graag voor dat alle iPad mini’s binnen jouw bedrijf weer correct functioneren.

Bovendien kun jij als zakelijke én particuliere klant bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service kiezen voor het gemak van de haal- en brengservice. Kies zelf wanneer wij jouw defecte iPad mini ophalen. Vervolgens brengen wij de gerepareerde iPad mini weer terug wanneer het jou uitkomt.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Kwaliteit

Voordelige iPad mini reparatie door Jan Gorter

Is jouw iPad mini defect en wil jij deze zo spoedig mogelijk laten repareren? Kies dan voor de uitstekende iPad mini reparatieservice van Jan Gorter. Bel gerust voor vragen of een vrijblijvende offerte via het telefoonnummer is 074 -851 17 61. Of plan een afspraak in via onze website. Vragen kunt u ook stellen via het contactformulier. Laat uw iPad mini snel, vakkundig én voordelig repareren door Jan Gorter: dé iPad en iPhone specialist in Oost-Nederland.

Jan Gorter iPhone reparatie