iPad batterij vervangen

Wilt u uw iPad batterij vervangen? Wij kunnen uw iPad batterij erg snel vervangen. Maak snel een afspraak, of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Reparatie op locatie is ook mogelijk. Wij komen graag bij u langs om uw iPad te repareren! Toch liever langskomen? Wij vervangen uw iPad batterij terwijl je wacht, en uiteraard met originele iPad onderdelen.

 

Voor een iPad reparatie in Hengelo of Enschede, maakt u een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

Batterij iPad vervangen

Wil je je iPad batterij vervangen? Is de batterij van jouw iPad snel leeg? Of wil de batterij van jouw iPad helemaal niet meer opladen? Dan is dat natuurlijk vervelend. Vooral wanneer een iPad wat ouder wordt, kan het zijn dat de accu het langzaam begint te begeven. Hierdoor kun jij jouw iPad niet meer optimaal gebruiken. Wees gerust: je hoeft niet altijd een compleet nieuwe iPad te kopen als je batterij niet goed werkt. Bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service vervangen wij de batterij van jouw iPad snel en vakkundig. In onze serviceruimte in Hengelo is alle apparatuur aanwezig om de batterij op professionele wijze te vervangen. Bij Jan Gorter is het mogelijk om de accu van bijna iedere iPad-generatie te vervangen. Breng je jouw iPad langs bij ons en kunnen wij de batterij van jouw iPad tóch niet vervangen? Dan profiteer je bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service van het ‘no cure, no pay’ principe en betaal je geen reparatiekosten!

Meer informatie over ons

Vind hier je reparatie

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Vervangen van een iPad batterij

Wanneer de batterij van jouw iPad wordt vervangen, is het vervelend als jij jouw iPad lang kwijt bent. Daarom repareren wij jouw iPad bij Jan Gorter zo spoedig mogelijk. In de meeste gevallen is de batterij van jouw iPad al binnen 24 uur vervangen. Zo kun jij jouw gerepareerde iPad weer snel gebruiken. Jan Gorter maakt alleen gebruik van 100% originele iPad batterijen. Zo kunnen wij garanderen dat jouw defecte iPad weer zo optimaal mogelijk functioneert. Op alle iPad batterijen die wij plaatsen zit 6 maand garantie. Mocht de vervangen iPad accu onverhoopt toch een defect vertonen, dan verwisselen wij deze uiteraard kosteloos.

Service

iPad accu laten vervangen

Wanneer jij de accu van jouw iPad laat vervangen bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service, kun je profiteren van unieke servicemogelijkheden. Uniek in de regio is de tijdbesparende haal- en brengservice. Woon je binnen een straal van 15 kilometer van onze vestiging in Hengelo? Binnen Hengelo betaal je slechts 5 euro voorrijkosten voor deze service. Voor de haal- en brengservice in Enschede betaal je slechts maximaal 15 euro voorrijkosten. Kies een eigen tijdstip wanneer wij jouw iPad kunnen ophalen en terugbrengen. Zo bespaar je (reis)tijd en ontvang jij jouw iPad, inclusief vervangen accu, weer zo spoedig mogelijk retour.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Kwaliteit

Vakkundig een iPad accu vervangen?

De batterij van jouw iPad laat je vakkundig repareren bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service. Wij hebben duizenden iPad en iPhone reparaties uitgevoerd en staan bekend om onze uitstekende kwaliteit en service. Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of neem contact op via het contactformulier. Bent u benieuwd wat het vervangen van een iPad accu kost? Bekijk dan onze actuele prijslijst. Jan Gorter biedt bovendien een reparatieservice aan voor zakelijke klanten. Vraag naar de speciale voorwaarden voor de zakelijke markt.

Maak snel een afspraak om de batterij van jouw iPad te laten vervangen door Jan Gorter: dé specialist op het gebied van iPad en iPhone reparaties!

Jan Gorter iPhone reparatie