iPad scherm of glas vervangen

iPad Air reparatie

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

iPad Air reparatie

Heeft jouw iPad Air een barst in het scherm? Of heeft deze last van waterschade of een slecht werkende accu? Dan is het logisch dat jij dit defect aan jouw iPad Air zo spoedig mogelijk wil laten verhelpen. Kies daarom voor de kwaliteit en service van Jan Gorter. In Oost-Nederland is Jan Gorter dé specialist op het gebied van iPad en iPhone reparaties. Kom vooral langs bij onze serviceruimte in Hengelo. Of kies bij Jan Gorter voor het gemak van de tijdbesparende haal- en breng service. Woon je binnen een straal van 15 kilometer van onze vestiging? Binnen Hengelo betaal je dan slechts 5 euro voorrijkosten. Inwoners van Enschede betalen slechts maximaal 15 euro voorrijkosten. Wij halen jouw defecte iPad Air op en brengen deze volledig gerepareerd bij je terug. Een defecte iPad Air zorgt mogelijk al voor genoeg stress. Daarom doen wij er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Prijs van een iPad Air reparatie

Ben je benieuwd wat het kost om je iPad Air te laten repareren door Jan Gorter? Bekijk dan snel het actuele prijsoverzicht op onze website. Al onze reparaties worden uitgevoerd met 100% originele Apple onderdelen. Alleen zo kunnen wij garanderen dat jouw iPad Air weer werkt zoals je gewend bent. Bovendien bieden wij 6 maanden garantie op alle onderdelen die wij gebruiken. Komt er onverhoopt toch een defect tevoorschijn? Dan zullen wij dit natuurlijk kosteloos voor jou verhelpen. Bij Jan Gorter kun je verder profiteren van ons ‘no cure, no pay’ principe. Laat je bij ons jouw iPad Air repareren, maar kunnen wij het defect niet oplossen? Dan betaal je bij ons helemaal niets! Jan Gorter staat niet voor niets bekend om zijn uitmuntende service en reparaties.

Service

Hoe lang duurt een iPad Air reparatie?

Het is vervelend om je iPad Air lang kwijt te zijn als je deze laat repareren. Vaak moet jij jouw defecte iPad Air opsturen en kun je deze wekenlang kwijt zijn. En de kans is zelfs aanwezig dat jouw iPad tijdens het verzenden wéér kapot gaat. Bij Jan Gorter heb je dat probleem niet. De meeste reparaties van een iPad Air zijn namelijk binnen 24 uur uitgevoerd. Zo wordt het defect snel en correct opgelost. Uiteraard is de reparatietijd wel afhankelijk van het defect aan jouw iPad Air. Ben je overigens benieuwd wat er allemaal wordt vervangen tijdens de iPad Air reparatie bij Jan Gorter? Bij de meeste reparaties kun je gewoon aanwezig zijn. Zo kun je zelf zien hoe jouw iPad Air vakkundig wordt gerepareerd.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Service

iPad Air laten repareren door Jan Gorter

Wil jij jouw defecte iPad Air zo spoedig mogelijk laten repareren? Kies dan voor de vakkundige iPad Air reparatieservice van Jan Gorter. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op via de website óf neem telefonisch contact met ons op. Vragen kun je verder stellen via het contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur antwoord geven op al jouw vragen.

Jan Gorter heeft jarenlange ervaring met het repareren van defecte iPad Air apparatuur. Wij hebben duizenden reparaties succesvol uitgevoerd en beschikken over een portfolio vol tevreden klanten. Om jouw iPad Air voordelig te laten repareren ben je bij Jan Gorter aan het juiste adres. Neem snel contact op voor een afspraak!

Jan Gorter iPhone reparatie