iPad scherm of glas vervangen

iPad 6 uit 2018 reparatie?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

iPad 6 – 2018 reparatie

De iPad 6 werd door Apple uitgebracht in 2018, het is een iPad van de zesde generatie. Het scherm van deze iPad is 9,7 inch groot oftewel 25 centimeter. De iPad is beschikbaar in een variant met 32 en 128 gigabyte intern geheugen. De iPad 6 is ontzettend populair. In veel huishoudens en bedrijven is een iPad 6 niet meer weg te denken. Het kan gebeuren dat de iPad 6 schade oploopt, bijvoorbeeld wanneer je hem laat vallen. Reparatie is dan vaak een goede oplossing. Mocht jij problemen hebben met de iPad 6 uit 2018 dan kunnen wij bij Jan Gorter Reparatie & Service je verder helpen. Of het probleem met jouw iPad 6 nou te maken heeft met het scherm of misschien heb je een probleem met de batterij, we helpen je graag.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

iPad 6 uit 2018 met schade aan het scherm

Heb je een iPad 6 uit 2018 waar het touchscreen niet of nauwelijks meer van werkt? Is het glas van het scherm gebroken, zitten er barsten in of zijn er stukjes uit? Dan is een reparatie nodig en moet de digitizer vervangen worden. Dit is het glas aan de voorzijde en het touchscreen. Een reparatie die wij professioneel en snel uit kunnen voeren voor jouw iPad 6.

Problemen

Problemen met de batterij van de iPad 6

Ervaar je problemen met het opladen van de iPad 6 uit 2018? Als je batterij van de iPad 6 snel leegloopt werkt dit uiteraard frustrerend. Misschien lukt het niet meer om de iPad op te laden? Allemaal problemen die goed te verhelpen zijn door het vervangen van de batterij. Het vervangen van de batterij geeft je weer de gewenste capaciteit en mogelijkheden die je van je iPad gewend bent.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Service

24-uurs service

Hoe het probleem met jouw iPad 6 ook is ontstaan, je wilt gewoon graag dat het probleem snel en vakkundig verholpen wordt. Je bent dan bij Jan Gorter Reparatie & Service aan het juiste adres. Wij bieden voor de reparatie van een iPad 6 een 24 uurs service aan. Een iPad 6 uit 2018 kan binnen 24 uur hersteld zijn. Uiteraard is de reparatieduur afhankelijk van het probleem dat de iPad heeft. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Het is geen probleem om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Jan Gorter iPhone reparatie

Service

Haal- en breng service

Woon of werk je in de buurt van Hengelo, Enschede of omstreken? Wij bieden voor reparatie aan een iPad 6 ook de haal- en breng service aan. Het is voor een iPad helaas niet mogelijk om een reparatie op locatie uit te voeren. Dit heeft te maken met de kans op stof. Het is geen probleem voor ons om de iPad bij jou thuis of op kantoor op te halen. In de meeste gevallen heb je de iPad 6 binnen 24 uur weer terug, uiteraard vakkundig gerepareerd.

Heb je problemen met je iPad 6 en heb je vandaag nog een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op, we zijn jouw vakspecialist op het gebied van reparaties aan Apple producten. Bel direct op 074-851 27 61 of neem contact op via het afspraakformulier een afspraak in te plannen.

Jan Gorter iPhone reparatie service