iPad scherm of glas vervangen

iPad 5 uit 2017 met schade?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

iPad 5 – 2017 reparatie

De iPad 5 uit 2017 van Apple is een iPad van de vijfde generatie. Het scherm van deze iPad is 9,7 inch groot. Bij de lancering was een variant met 32 en 128 gigabyte intern geheugen beschikbaar. De iPad 5 is nog altijd ontzettend populair. In veel huishoudens is een iPad 5 niet meer weg te denken. Vooral kinderen zijn uren te vermaken met een iPad 5 uit 2017. Ze spelen oneindig spelletjes of kijken filmpje op het device. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de iPad 5 schade oploopt, bijvoorbeeld door hem te laten vallen. Reparatie is dan vaak een prima oplossing. Mocht jij problemen hebben met de iPad 5 dan kunnen wij bij Jan Gorter iPhone Reparatie & Service je verder helpen. Of het probleem met jouw iPad 5 nou het scherm is of misschien heb je problemen met de batterij, we helpen je graag. We zullen altijd op zoek gaan naar de best passende oplossing voor jou.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

iPad 5 uit 2017 met schade aan het scherm

Werk het touchscreen van de iPad niet of nauwelijks meer? Is het glas van het scherm gebroken of zitten er barsten in? Dan is een reparatie nodig en moet de digitizer vervangen worden. Dit is het glas aan de voorzijde en het touchscreen. Een reparatie die wij vakkundig en snel uit kunnen voeren voor jouw iPad 5.

Service

Reparatie van iPad 5 in 24 uur

Hoe het probleem met jouw iPad Pro is ontstaan? Het kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben waardoor een iPad kapot gaat. Problemen met de batterij kan te maken hebben met overmatig gebruik of misschien gebruik je een verkeerde oplader. Een barst in het scherm komt in de meeste gevallen door het laten vallen van de iPad. Je wilt deze problemen natuurlijk snel oplossen en je iPad 5 moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Jan Gorter iPhone Reparatie & Service biedt hiervoor een 24 uurs service aan. Een iPad 5 kan binnen 24 uur hersteld zijn. Uiteraard is de reparatieduur afhankelijk van het probleem dat de iPad heeft. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Het is geen probleem om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Reparatie

Zakelijk gebruik van een iPad 5 uit 2017

Heb je een iPad zakelijk in gebruik? Of werkt je hele afdeling met deze iPads uit 2017? Mochten er bij jou op de zaak iPads gebruikt worden waar schade aan ontstaat, dan hebben we speciaal voor de zakelijke markt aangepaste condities. Informeer vrijblijvend naar de geldende voorwaarden of bekijk onze zakelijke pagina. Werk je in de omgeving van Hengelo of Enschede, kom dan gerust bij ons langs. Wacht niet langer en laat je iPad vakkundig door ons repareren.

Heb je problemen met je iPad 5 en heb je vandaag nog een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op, we zijn jouw vakspecialist op het gebied van reparaties aan Apple producten. Bel direct op 074-851 27 61 of neem contact op via het afspraakformulier om een afspraak in te plannen.

Jan Gorter iPhone reparatie