iPad scherm of glas vervangen

iPad 2, 3 of 4 reparatie?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

iPad 2, 3 of 4 reparatie?

Meer informatie 

Heb jij een Apple iPad 2, 3 of 4 die gerepareerd moet worden? Bijvoorbeeld omdat het scherm is gebroken, de batterij slecht functioneert of omdat jouw iPad waterschade heeft? Kies dan voor de deskundige service van Jan Gorter. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw iPad 2, 3 en 4 snel en vakkundig repareren. Reparaties aan een iPad 2, iPad3 en iPad4 verrichten wij in onze serviceruimte in Hengelo. Alle professionele apparatuur is hier aanwezig om het defect zo spoedig mogelijk te verhelpen. Bovendien maken wij alleen gebruik van 100% originele Apple onderdelen. Zo ziet jouw iPad2, iPad3, of iPad4 er niet alleen uit als nieuw. Maar functioneert deze ook weer gewoon zoals je gewend bent. Laat jij jouw iPad 2, 3 of 4 repareren bij Jan Gorter en kunnen wij het probleem niet verhelpen? Dan betaal je helemaal niets dankzij ons servicegerichte ‘no cure, no pay’ principe.

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

iPad 2, 3 en 4 laten repareren

Het is natuurlijk vervelend om jouw iPad 2, iPad 3 of iPad 4 lang kwijt te zijn tijdens het reparatieproces. Daarom repareert Jan Gorter jouw iPad zo snel mogelijk. De meeste reparaties zijn zelf al binnen 24 uur uitgevoerd. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het defect. Zo garanderen wij dat jij de iPad 2, 3 of 4 weer zo spoedig mogelijk kunt gebruiken. Op de originele Apple onderdelen die wij gebruiken zit 6 maand garantie. Mocht er onverhoopt tóch iets misgaan, dan kun je altijd weer contact met ons opnemen. Wij zullen het defect dan uiteraard correct en kosteloos verhelpen. Niet voor niets wordt Jan Gorter door klanten geroemd om zijn deskundigheid én uitmuntende service.

Service

iPad reparatie: haal- en brengservice

Bij Jan Gorter kun je profiteren van unieke servicemogelijkheden. Binnen Enschede en Hengelo (straal van maximaal 15 kilometer) halen wij jouw defecte iPad op en brengen wij deze gerepareerd weer terug. Binnen Hengelo betaal je slechts 5 euro voorrijkosten. Voor inwoners van Enschede gelden maximale voorrijkosten van slechts 15 euro. Bespaar tijd en kies voor het gemak van onze voordelige haal- en brengservice. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om jouw defecte iPad 2, iPad 3 of iPad 4 langs te brengen bij onze vestiging in Hengelo.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

iPad snel en vakkundig repareren

Wil je jouw iPad 2, 3 of 4 snel en vakkundig laten repareren? Kies dan voor de kwaliteit en service van Jan Gorter. Bel gerust voor een vrijblijvende offerte of neem contact op via het contactformulier op onze website. Ons telefoonnummer is 074-851 27 61. Wij zullen jouw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Benieuwd naar een prijsindicatie voor een iPad 2, iPad 3 of iPad 4 reparatie? Bekijk snel onze prijslijst voor een indicatie van de kosten en tijdsduur van de reparatie.
Jan Gorter biedt ook een iPad reparatieservice aan voor zakelijke klanten. Wil jij dat alle iPad 2, 3 en 4 apparaten binnen jouw organisatie weer perfect werken? Vraag dan naar onze speciale condities voor de zakelijke markt.

Maak snel een afspraak en laat jouw iPad 2, 3 of 4 voordelig repareren door Jan Gorter: dé specialist op het gebied van iPad reparaties!

Jan Gorter iPhone reparatie