Telefoon reparatie in Hengelo

GSM reparatie in Enschede?

Is je GSM kapot en toe aan reparatie? Voor een GSM reparatie in Enschede ga je naar Jan Gorter. Maak snel een afspraak of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Kunt u niet langskomen? Dan repareren wij uw GSM ook op locatie, bijvoorbeeld in Enschede. Kom je toch liever langs? Wij repareren je GSM op onze eigen locatie terwijl je wacht.

 

Voor een GSM reparatie in Enschede, maak je online een afspraak of bel naar 06 – 27 909 533

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Service

GSM reparatie in Enschede?

Meer informatie 

Ben je op zoek naar een GSM reparatie in Enschede? Kies dan voor de betrouwbare en snelle service van Jan Gorter. Jan Gorter is dé specialist op het gebied van iPhone– en iPad reparaties in de omgeving van Enschede. GSM reparaties kunnen worden uitgevoerd in onze professionele serviceruimte in Hengelo. Of kies voor het gemak van een GSM reparatie op locatie. Binnen een straal van 15 kilometer komen wij naar jou toe om jouw defecte GSM te repareren. Woon je in Enschede? Dan zijn de voorrijkosten maximaal 15 euro. Een snellere en eenvoudigere manier om jouw GSM te laten repareren is er niet!

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over Jan Gorter

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

GSM reparaties

Wat kost een GSM reparatie op locatie in Enschede?

Wil je weten wat de reparatie van jouw GSM kost? Bekijk dan het de prijzen voor iPhone of iPad, deze verschillen per model. De GSM reparatie wordt op deskundige wijze uitgevoerd door Jan Gorter. Hierbij maken wij alleen gebruik van 100% originele Apple onderdelen. Na de reparatie ziet jouw mobiele telefoon er weer als nieuw uit. Uiteraard zitten op al onze onderdelen 6 maanden garantie. Mocht er onverhoopt toch een defect zichtbaar worden, dan lossen wij dit probleem kosteloos voor u op. Zo ben je verzekerd van een vakkundige reparatie én service van topkwaliteit. Wil je jouw GSM in Hengelo laten repareren door Jan Gorter en kunnen wij het probleem niet verhelpen? Dan profiteer je van het ‘no cure, no pay’ principe en betaal je helemaal niets!

Service

GSM laten repareren: klaar terwijl je wacht

Jan Gorter begrijpt dat je jouw telefoon niet lang kwijt wil zijn tijdens een GSM reparatie. Daarom zorgen wij ervoor dat jij jouw gerepareerde GSM zo snel mogelijk weer kunt gebruiken. De meeste reparaties nemen zelfs minder dan 30 minuten in beslag. Zo wordt jouw mobiele telefoon gerepareerd terwijl je wacht. Hierdoor heb je geen gedoe met zaken zoals een lange wachttijd of een verouderd leentoestel. En vraag jij je af wat er tijdens de reparatie van de GSM allemaal wordt vervangen? Bij de reparatiewerkzaamheden van Jan Gorter kun je gewoon zelf aanwezig zijn. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw GSM vakkundig gerepareerd wordt. De volgende GSM reparaties voert Jan Gorter regelmatig uit in Enschede: GSM scherm vervangen, GSM batterij vervangen en GSM laadconnector vervangen.

Jan Gorter contact

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Over Jan Gorter

Neem voor jouw GSM reparatie contact met ons op

Jan Gorter heeft meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur en heeft een portfolio vol tevreden klanten. Voor een GSM reparatie in Enschede ben je bij ons aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en laat jouw GSM snel en vakkundig repareren door Jan Gorter!

Jan Gorter iPhone reparatie