Ook dezelfde service ervaren?

Neem contact op

Of bel 074 808 0235

GSM reparatie in Enschede en Hengelo?

Bent u op zoek naar deskundige GSM reparatie in Enschede of Hengelo? Dan bent u bij Jan Gorter aan het juiste adres. Jan Gorter is gespecialiseerd in het repareren van Apple producten zoals iPhones en iPads. Een GSM reparatie kunnen we uitvoeren op een willekeurige locatie in Hengelo of Enschede of in een straal van 15 km vanaf onze servicelocatie. iPad reparaties vinden uitsluitend plaats op onze servicelocatie in Hengelo. Dit mede om stof tijdens de montage te voorkomen. Voor een GSM reparatie binnen Hengelo betaalt u slechts €5 euro voorrij kosten en in bijvoorbeeld Enschede kost u dat maximaal €15 euro. Dus twijfel niet en laat Jan Gorter bij u komen om uw telefoon te laten repareren.

Wat kost een GSM reparatie op locatie in Hengelo?

Bekijk ons GSM reparatie prijzenoverzicht of iPhone reparatie Hengelo & Enschede om te zien wat de reparatie van uw GSM kost. Wij verzekeren u dat de reparatie op deskundige wijze zal worden uitgevoerd met alleen originele Apple onderdelen. Uw GSM is na de reparatie weer spik-splinter-nieuw en u zult geen lelijke afwerkingen tegenkomen. Mocht er toch iets verkeerd zijn gegaan tijdens de reparatie dan kunt u altijd aanspraak maken op de garantie die wij bij elke reparatie leveren. Mocht het nou zo zijn dat uw GSM een uniek probleem heeft welke onze deskundige niet voor u kan oplossen, dan betaalt u ons helemaal niets. Kortom; laat uw smartphone repareren in Hengelo!

GSM laten repareren: klaar terwijl u wacht

Het repareren van uw GSM neemt over het algemeen niet meer dan 30 minuten in beslag. U zit dus zeker niet lang zonder uw toestel, contacten of toegang tot het internet. U heeft geen gedoe met opsturen, wachttijd, een leentoestel of de vraag of u uw GSM na de reparatie ooit nog weer terug ziet, want als u wilt kunt u gewoon bij de reparatie aanwezig zijn of dat nou op een door u geselecteerde locatie is of in onze reparatie en service ruimte in Hengelo. Wist u dat wij tevens op onze locatie in Hengelo iPads repareren? Veel voorkomende iPhone reparaties die wij verrichten op onze locatie in Hengelo óf op locatie in Enschede en omstreken zijn; iPhone achterkant vervangen, iPhone scherm en glas vervangen, iPhone speaker kapot,iPhone aan/uit knop kapot, iPhone display vervangen, iPhone waterschade, kapotte iPhone 4/4s repareren en herstellen,kapotte iPhone 5/5s/5c repareren en herstellen, iPhone 6/6 plus repareren en herstellen.

Exclusief iPhone reparaties?

Weet u niet zeker of wij uw gsm reparatie kunnen uitvoeren? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte of vakkundig advies over uw GSM reparatie. Het is uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk en altijd binnen 24 uur contact met u op.
Met een portfolio vol tevreden klanten, garantie op uw GSM reparatie en ook nog zo dicht bij Hengelo en Enschede bieden wij u precies wat u zoekt. Omdat wij alleen reparaties uitvoeren op afspraak kunnen wij u altijd service gericht en effectief van dienst zijn. Wij zien uw contact aanvraag graag vrijblijvend tegemoet.

De mogelijkheden
en prijzen

Benieuwd naar de prijs? Bekijk de prijslijsten of:

Neem contact op of bel 074-851 27 61

Voor de complete lijst en actuele prijzen:

iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8

iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 6S Plus
iPhone 6S
iPhone 6 Plus
iPhone 6
iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 4 (s)

Neem gerust
contact op

Wij zijn tijdens onze bezoekuren telefonisch te bereiken op 074-851 27 61 of via Whatsapp op 06-279 09 533
Vragen over onze diensten en service stelt u ook eenvoudig met behulp van onderstaande contactformulier.


Binnen 60 minuten heeft u een reactie!
  •