iPad scherm of glas vervangen

Beeldscherm iPad of display vervangen?

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPad beeldscherm of display vervangen?

Is het hoog nodig om het beeldscherm of display van jouw iPad te vervangen? Kom dan bij ons langs in Hengelo (vlakbij Enschede) om uw beeldscherm iPad display te laten vervangen. Alle iPad reparaties worden op onze eigen locatie in Hengelo uitgevoerd. Dit om stof tijdens de montage te voorkomen. Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Meer informatie over ons

iPad

Complete lijst en actuele prijzen voor iPad reparaties

Naar alle iPad reparaties 

iPad schermreparatie

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

Reparatie

Het beeldscherm of display laten vervangen van jouw iPad

Wij bieden een haal- en breng service aan wat betreft iPad reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken. Vanwege de kans op stof tijdens de montage kunnen wij je iPad niet op jouw locatie repareren. Je kunt ons inschakelen als bij voorbeeld de thuisknop van jouw iPad niet meer naar behoren werkt, het opladen niet meer lukt of de aansluiting van jouw koptelefoon het heeft begeven. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat de reparatie van je iPad nooit meer tijd in beslag neemt dan nodig is. Het is immers onze gezamenlijke zorg dat het moment zonder jouw iPad zo kort mogelijk is. Wist je overigens dat je met jouw iPhone in Enschede of Hengelo ook bij ons terecht kunt?

Service

Expert in iPad reparaties

Onze iPad reparatie expert Jan Gorter in Hengelo werkt uitsluitend met originele vervangingsonderdelen van Apple. Je hoeft dus niet bang te zijn voor goedkope of lelijke vervanging. Onze expert rijdt graag voor je naar Enschede om de iPad op te halen. Mocht er om welke reden dan ook toch iets mankeren aan de reparatie dan kun je gebruik maken van de garantie die jij van ons krijgt voor elke iPad reparatie. Veelvoorkomende reparaties zijn; iPad scherm of glas vervangen,iPad batterij vervangeniPad mini reparatie.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Prijzen

Wat kost een iPad reparatie?

 

Voor een overzicht van welke reparaties we uitvoeren en de kosten daarvan kan je bekijken bij het prijzenoverzicht iPad reparatie. Wanneer de reparatie die je beoogt nodig te hebben er niet tussen staat wil dat niet zeggen dat Jan Gorter je niet kan helpen. Bel voor al jouw vragen of twijfels of kom langs in onze vestiging in Hengelo. Bel ook als je direct een afspraak wilt maken voor iPad reparatie.

 

Naar alle iPad reparaties 

Jan Gorter contact