iPhone 4 of 4s kapot? Vakkundige reparatie en herstel

  • No cure, No Pay & standaard 6 maanden garantie op reparatie en onderdelen
  • Meer dan 6.000 reparaties succesvol uitgevoerd binnen 8 uur na aanvraag
  • Reparatie bij jou op locatie of op ons kantoor in Hengelo middels haal- en brengservice

Reparatie

iPhone 4 of 4S reparatie

Een iPhone 4 of een iPhone 4s is nog steeds een erg mooie smartphone, helaas kan het zijn dat je iPhone 4 of iPhone 4s kapot is, je wilt hem dan graag laten maken. Voor de reparatie van jouw iPhone 4 of iPhone 4s kan je niet altijd aanspraak doen op de garantie of verzekering. Om je iPhone 4 of iPhone 4s te laten herstellen of repareren ben je bij ons wel aan het juiste adres. Dus heeft je iPhone 4 of 4s schade? Breng hem dan naar onze iPhone 4 of 4s repair shop in Hengelo. Wij voeren ook iPhone 4 of 4s reparaties uit in de regio Hengelo en Enschede. Wil je dat het repareren van jouw iPhone 4 of iPhone 4s zo snel mogelijk gebeurt? Bel dan nu! Op je iPhone 4 of 4s reparatie ontvangt je een garantie van 6 maanden. Jan Gorter: dé specialist voor iPhone reparatie in Hengelo, Enschede en omstreken.

Meer informatie over ons

iPhone

Complete lijst en actuele prijzen voor iPhone reparaties

Naar alle iPhone reparaties 

iPhone reparatie scherm kapot

Over ons

Waarom kiezen voor Jan Gorter iPhone reparatie en service?

Bekijk de video

iPhone 4 of 4s problemen

Laadconnector

Heb je problemen met het opladen van de iPhone 4 of 4S of wil het toestel niet meer verbinden met de computer? Het kan zijn dat er schade is opgetreden aan de laadconnector van de iPhone 4 of 4s. We kunnen in dat geval de laadconnector vervangen. Deze reparatie kost ongeveer 30 minuten en hierna kun je de telefoon weer gebruiken en opladen zoals je gewend bent. Dit zal de problemen die je hebt met opladen of verbinden met de computer op moeten lossen.

Problemen

Batterij problemen iPhone 4 of 4S

Heb je een iPhone 4 of 4S waarbij het batterij percentage verspringt of met grote stappen snel achteruit gaat? Of valt de iPhone regelmatig spontaan uit? Waarschijnlijk is de batterij defect en toe aan reparatie. Met een nieuwe batterij krijgt je iPhone 4 of 4S weer de gewenste capaciteit. De batterij uit een iPhone 4 of 4S heeft een capaciteit van 1430 mAh, bij normaal gebruik betekent dit dat de telefoon ongeveer 20 tot 22 uur mee moet gaan. Hou er rekening mee dat een telefoon die ouder is minder lang mee gaat. Een reparatie aan de batterij duurt bij ons ongeveer 30 minuten.

iPhone reparatie

"Wij gebruiken uitsluitend Apple onderdelen"

Review

Anke

9/10

Lees alle reviews

Super service! 11.45 uur gebeld dat er een barst in mijn scherm zat, 1 uur later kreeg ik de telefoon gemaakt (incl hoesje om schade in toekomst te voorkomen) alweer thuis gebracht.

Review

Dirk

9/10

Lees alle reviews

Ik had een nieuwe accu nodig in mijn iPhone. Snel en vakkundig geholpen met gebruik van originele onderdelen. Kon er op wachten. Zeer tevreden en content.

Problemen

Aan-/uitschakelaar

Het kan gebeuren dat je de iPhone 4 en 4S niet meer aan of uit kunt zetten. Dit moet haast wel een probleem zijn met de schakelaar van de iPhone. Het is wel mogelijk om je iPhone 4 en 4S uit te schakelen door in het instellingen menu onder algemeen helemaal naar beneden te scrollen. Hier zit een optie ‘zet uit’ om de telefoon uit te schakelen. Dit is uiteraard een tijdelijke oplossing en de schakelaar is door ons prima te vervangen. Het is een reparatie die ongeveer 30 minuten in beslag neemt. Na de reparatie kun je de telefoon weer gebruiken zoals je gewend bent.

Vragen, neem contact met ons op. Je telefoon is nog te gebruiken maar je wilt snel met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, we zijn bereikbaar op 0627909533.

Jan Gorter contact